Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gnój

To jest gnój
Bo powie co każą
Przekonywał, że trzeba
Należy i musicie musicie
Żebyście zdrowi byli
I spokojnie żyli
Byście na wczasy wyjechali
Hulajnogę dostali
A jak nie
To będzie straszył
I na bliźnich pluł
Taki to gnój

76 490 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!