Menu
Gildia Pióra na Patronite

To nie ja

To, ja ta zła, podstępna
Kochanka, której nie chciałbyś mieć
Nie podporządkowuje uczuć
Przycina wszystkich na wymiar swoich zapotrzebowań i niedostatków

To, ja ta zła, niedostępna
Nie odpuszcza twoich grzechów
I nie klęczy na kolanach
Wyspecjalizowała się w dręczeniu
Lepiej będzie nam bez siebie niż z sobą

To, ja ta zła, nienastępna ...

7112 wyświetleń
62 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!