Menu
Gildia Pióra na Patronite

najmroźniejsza zima

to gorący letni wieczór i twoje plecy
odwrócone do moich tak jakbym była
co najwyżej parą pustych oczu
mijanych gdzieś w tłumie

zupełnie przypadkiem

~~~
MW

18 934 wyświetlenia
158 tekstów
24 obserwujących
  • Julkaa

    27 May 2020, 09:28

    Niestety, Anastazjo..

  • 25 May 2020, 08:23

    Tak chyba zaczyna się obojętność. Mam rację?

    od Julkaa