Menu
Gildia Pióra na Patronite

Godzina stracona

to do siebie mamy
że się nie przyciągamy
są inne scenariusze
ty tam
ja tutaj być muszę

w dali
w dali gdzieś
może miasto
lub mała wieś

podziewasz
i żyjesz sobie
i kto wie
kto myśli o tobie

ot moje proste pisanie
w słowie tym wyrażanie
wylewność
a po co ona
kiedy godzina stracona

8197 wyświetleń
111 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!