Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nieporozumienia w trybie SMS

To diabeł nas kusi,
gdy jest źle a być nie musi
i nam rozum wnet odbiera ...
w myślach jedno drugie dusi.

Spod palców naszych płyną
słowa, których nie myślimy ...
Przecież bardzo się kochamy,
czemu aż tak się kłócimy???

Jak dwójka wariatów
się tak strasznie wyzywamy,
że jak ktoś by to usłyszał
to pomyślałby, że mamy ...

nie po kolei w głowach,
że tak często bez powodu
z oczu naszych łez sto płynie ...
Już jest dobrze, dzięki Bogu.

71 034 wyświetlenia
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Michaelowa

    13 April 2018, 05:44

    Miś ❤ na żywo tak nie będzie :(