Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nieuchwytne

To co niewidoczne
ucieka nam spod palców

spotykamy się przed świtem
ze słońcem
leniwie przeciągamy życie
na swoją stronę

przeganiamy czarne chmury
z powiek
melancholią koimy
wieczorami serce

tymczasem noce przychodzą
nieuchronnie
zwykle wtedy zostajemy z niczym.
https://www.youtube.com/watch?v=E1g91jLYklE&ab_channel=IrenaKedzierska

65 917 wyświetleń
735 tekstów
45 obserwujących
  • kati75

    11 October 2020, 18:03

    Niech to milczenie tylko krótką chwilę trwa,czas na zamyślenie... Pozdrawiam Rafale😉🍁🍂🌛✨

  • Infinite Gentleman Night

    9 October 2020, 17:44

    Pięknie Kasiu , reszta z mojej strony niech zostanie milczeniem ....
    Cieplutko pozdrawiam w ten już chłodny wieczór ✨🌛

  • kati75

    7 October 2020, 13:36

    Krzyszunia pięknie napisałaś,mogłaby być to osobna myśl,też pozdrawiam cieplutko🍁🍂

  • kszyszunia

    7 October 2020, 10:55

    Nocą, przy zamkniętych zasłonach, oczy czują mocniej.
    Piękny wiersz!
    Pozdrawiam cieplutko! ;))

  • Malusia_035

    7 October 2020, 09:50

    S jak Sentymentalnie ... Pięknie :)

    Pozdrawiam Kejt :))