Menu
Gildia Pióra na Patronite

To było dawno
Gdy krew w żyłach łzami była.
To było dawno
Gdy ciało samotność spowiło jak dym.
On był odległy
Ma dusza nie żyła
A księżyc za chmurą ciemności się skrył.
To było dawno
Już nic nie pamiętam.
To było dawno
I trwało jak sen.
I dziś w korowodzie radości przybiegła
Ma dusza szczęśliwa i światło
Nie cień.

6059 wyświetleń
33 teksty
1 obserwujący
  • topik

    3 June 2010, 11:17

    +
    ;)