Menu
Gildia Pióra na Patronite

To była miłość

To była miłość
Czysta i niewinna
Stała w szczerym polu

Zalana gorzkim deszczem
Pragnęła życie stracić
By więcej wybryków
Duszą nie przypłacić

Ruszyła nieśmiało
To znów się cofnęła
Na zimny mur
Po kroku się natknęła

Czas się dłużył
Krew pod prąd płynęła
A miłość wciąż
Szcześcia nie dotknęła

Stała w szczerym polu
Czysta i niewinna
To była miłość

22 080 wyświetleń
187 tekstów
5 obserwujących
  • Faithless

    11 May 2011, 10:47

    Smutne i poruszające. Ładna klamra kompozycyjna (wprawdzie odwrócona ale jest;)).