Menu
Gildia Pióra na Patronite

Isla

to był wstęp
przeszliśmy przez morze
zdegradowane fale spoczęły na dnie
księżyc zatonął
chwilę później nastała noc
potem nie było nic

a ty rysowałaś statki
jeden za drugim
i brzeg kolejny
lubię ten wiatr o słonym poranku
i smak pierwszej krewetki

27 453 wyświetlenia
321 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!