Menu
Gildia Pióra na Patronite

niewidoczne

tlij się jeszcze we mnie a nie będę układać
do snu nocy zmęczonej

jestem czekaniem
za parawanem wstydu
rozbieram się z myśli
o tobie

widzisz

- tak płonie lód

22 019 wyświetleń
189 tekstów
51 obserwujących
  • luterin

    15 April 2013, 22:41

    Czytam komentarze...i cieszę się z Waszej obecności.
    :)

  • Gaia

    14 April 2013, 11:15

    widzę Luterin ...
    nawet to czego nie ma
    Piękne strofy
    :)

  • Aquarelle

    14 April 2013, 10:31

    Tak płonie lód..
    Pisz dalej, pisz proszę.

  • misiek45

    13 April 2013, 21:05

    Zgadzam się z Anią to piękny wiersz z nutką tkliwego romantyzmu-pozdrawiam milutko na wieczór:)

  • Pechowa_

    13 April 2013, 20:21

    Piękny wiersz :)