Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 16 January 2021

tkwię tu po tobie
jak ta śliwka
zapomniana i zostawiona
w szklance
po wypitym kompocie
co w niego wpadłam

bo kto piął się za wysoko
prędko w dół spadł

11 340 wyświetleń
84 teksty
7 obserwujących
  • scorpion

    13 January 2021, 20:34

    Genialnie opisane, jak wisienka na torcie

  • Monika M.

    13 January 2021, 16:45

    pił łapczywie, ale nie złapał...
    nie był uważny...

  • Es van Guard

    13 January 2021, 16:01

    Tak pięknie napisane
    Bo prawda jest piękna
    Nie musi się ubierać
    (a ja podstawiam swój kubek)

  • 13 January 2021, 12:21

    Czekaj - złapie Cie :)