Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zawsze

tkliwym wzrokiem spoglądam w dal
głaszczę cię w myślach
szeroko otwieram oczy
jeszcze kilka sekund tęsknoty

ogarniam swój świat
jedno tylko wiem Ciebie mi brak
gwiazdy niech znaczą Ci szlak
sam rozumiesz - zawsze tam gdzie ty - ja

23 998 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!