Menu
Gildia Pióra na Patronite

Najlepiej

tkliwy uśmiech
słodkie brzmienie
kiedy
zdrabniasz imię

zatrzymany
uścisk dłoni
srebrzące się
skronie

w oczach
tańczące ogniki
najlepiej

mocno
mnie przytul.

31 410 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!