Menu
Gildia Pióra na Patronite

eden

tkliwie pocałunkami
pieszczę ciało
tak pragnę dotknąć dziś ,,,
myśli zbłąkane,,,
zbolałym sercem
ulotnymi chwilami
częstuje się
twoim dotykiem
skrytym w pamięci
nosze motyle w sercu

bez smutku chce stąpać
bosa i naga
chwytać słońca blask
koić rosa - troski
zapadającym mrokiem
otulić się

gładzę wilgotną dłonią
półmroczne cienie
spragniona twojego urok
zatracam się marzeniem

wirująca muzyką
obiegam przestrzeń
stygnę i płonę
na przekór ludziom
wierze w eden

23 959 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!