Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zjada mnie cisza

„The more I write,
the more the silence seems
to be eating away at me”.
C. K. Williams

można zaczynać na kartkach
z małych i wielkich liter
jak tamci poeci

a potem można długo nic
tylko ‘ja’
puszkować w jeden wyraz

dla wygłodniałej ciszy
(30.10.2012)

53 613 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
  • Gaia

    3 November 2012, 19:19

    Jak widać można. Ta cisza jest bez dna. I żaden krzyk jej nie pokona.
    :)