Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chamomile

That exact moment while
Drinking warm green tea tenderly
Thoughts slowly came to mind
C'est un plaisir pour moi
Repairing a broken facade
In the mirror surely looking jubilant
Although chamomile smile almost died
Le petit prince? Oui, toutefois
I'd prefer deep blue skies than deserted nights
I spent on siping tears I had cried
Over lost view of rose-coloured world
My lost paradise - sweet chamomile.

From the series "Wild Flowers Blossom"

9826 wyświetleń
195 tekstów
8 obserwujących
  • Smoky Blue

    12 February 2018, 14:19

    Ludzka różni się niewiele
    Czasem nadir osiąga rozgoryczenie
    Tak wyraźny zenit głupoty
    Powodzenia!

  • 12 February 2018, 14:10

    o naturze można pisać i pisać
    aż po horyzont
    idę na godz do pracy:}

  • Smoky Blue

    12 February 2018, 14:07

    Widocznie podobieństwa
    Zwyczajnie po polsku
    Lubią chodzić parami

  • 12 February 2018, 14:05

    tak zwyczajnie
    po polsku
    wziąłbym do siebie