Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

tęsknotę miłość uświęca
ból zamieniając w sakrament
w głosie ptaków ją słyszę
jej zapach drży w powietrzu
szepcząc traciłem kontrolę
modliłem by nie zapomnieć
horyzont zagarnia rzeczywistość
poza nim jest wszystko
za czym tęsknię
nie bój się nie pamiętać
miłość to zapomnienie

15 275 wyświetleń
143 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!