Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Za kotarą niespełnienia "

Tęsknotą... rozpaczliwie dziś
zrywam wszystkie gwiazdy
z nieba
w moich łzach topi się
nawet księżyc złoty
by w ciemnościach
schować
smutną twarz
której...nikt
nigdy nie zobaczy

O poranku
za kotarami...niespełnienia
blask moich oczu
dziś
gaśnie

każdego dnia uciekam
przed uczuciami które....
w adresie swoim
twojego nie mają
imienia....

Tęsknotą wyrywam
chwile...z nie naszego
nieba
i nadal miłością
czekam...

Julka.

54 903 wyświetlenia
428 tekstów
95 obserwujących
  • Julka 10

    29 March 2012, 00:42

    :):):):)

  • 28 March 2012, 21:50

    Pani Julja a gdzie te przebierańce które tak pikne wiersze minusowały? Poznał ja już ten wirtualny świat pewnie wrócom pod inszymi nikami.
    Ale ty się nie przejmuj takimi śmieciami.
    Józek piknie pozdrawia