Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pour que tu m'aimes encore

tęsknota uczy umierać
gdy każda myśl
w dawne chwile wraca

lecz od serca oddalam
ten ból

czekając

aż znów zatańczysz ze mną
na uniesionych palcach

101 479 wyświetleń
954 teksty
266 obserwujących
  • Adnachiel

    19 December 2016, 20:01

    Kochana jesteś, dziękuję.
    Bardzo mi miło.

  • zapach_bzu

    19 December 2016, 16:21

    Piękny wiersz Adnachielu.

  • Adnachiel

    22 November 2016, 12:31

    Hahaha!
    Żonie będę cytował podając kawę :D

  • fyrfle

    22 November 2016, 12:28

    Bronka nominuje normalnie za ten komentarz :)

  • Sexoh't

    22 November 2016, 01:28

    bardzo ładny wiersz, polsko francuski fajny jest seks, po kawie też

  • giulietka

    17 November 2016, 09:09

    M, wiesz, że Tobie nie da się odmówić;)
    Będzie walc i wiersz i gwiazdy, zupełnie jak w sierpniu:))
    I jeszcze kawa! Obowiązkowa;)

  • Adnachiel

    17 November 2016, 07:18

    Najwyraźniej wystarczy, że ja nauczyłem się polskiego :)

    Cieszy mnie Twoja obecność, kluczyku :)

    Pozdrawiam :))

  • onejka

    16 November 2016, 20:36

    Piękny, jak zawsze, że też nie nauczyłam się francuskiego ;)

  • Adnachiel

    16 November 2016, 14:38

    Myślę M., że nie jest to tylko Twoja bajka.
    Ale... tylko nasza! :)
    Słyszysz? Właśnie znów zaczęli grać sierpniowy walc...
    Chodź, zatańcz ze mną :)

    Wielkie podziękowania za Twoje słowa :*

  • 16 November 2016, 14:17

    .