Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tęsknota

Tęsknota rozdziera mi serce
Zazdrość nie pozwala logicznie myśleć
Nie jestem w stanie normalnie funkcjonować
Widzisz, co ze mną zrobiłeś?

Nie mogę przestać o Tobie myśleć
O tym cieple, którym mnie wtedy obdarzyłeś
Każdy milimetr mojego ciała tęskni
I chce więcej, więcej, wiecej...

25 652 wyświetlenia
179 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!