Menu
Gildia Pióra na Patronite

echo urzeka też

tęsknota pachnącym wspomnieniem chwil
które los nam zesłał
tylko dziękować za taki czas

chciałoby się przeżyć raz jeszcze
jednak ''nic dwa razy się nie zdarza''
ale myślą można wrócić i

to jest piękne
czasem ta pamięć
niesie ukojenie

Krystyna A.Sz. 26.05.2017r.
*

70 240 wyświetleń
955 tekstów
61 obserwujących
  • Cris

    9 July 2017, 00:54

    Witam Michał, dziękuję za wizytę i słowa...
    Pozdrawiam nocą :)

  • silvershadow

    8 June 2017, 16:16

    bardzo ładnie :)