Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Tacy My..."

Tęsknota moje imię
Miłość Twoje imię
Nasze dzieci - niczyje?
Dzieci Nadziei
Kroczą ku przeznaczeniu
Wierzysz?
Dwa ciała - jedna dusza.
Jeden umysł, który porusza
Co z sercem?
Jest jedno
Sama nie wiem.
Uderzy w sedno?
Przejdzie do meritum?
Czy wszystko Nam jedno?
Jak żyjemy...o galaktyki oddaleni
Nie mów nic...Pozwól Być...
Żyć Nadzieją
16.10.2020
09:52

281 001 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!