Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tęsknota - kwiat zachwycający
subtelnością zapachów.
Z dokładnością do jednego spojrzenia,
jednej łzy, wracam w przeszłość.

12 304 wyświetlenia
150 tekstów
7 obserwujących
  • onejka

    23 June 2016, 21:24

    Tak tęsknić, trzeba umieć
    :)

  • Cris

    23 June 2016, 12:18

    do pierwszego ''spojrzenia'' tęskno Ci...
    ładny mini.

  • 23 June 2016, 12:02

    Plagiat? :))) nigdy tego nie robię.
    Skąd ten pomysł?