Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tęsknota

Tęsknota jest jak wojna . Bijemy się z uczuciami własnego ciała, by utrzymać w szyku swoje wojska. Nie chcemy polec, chcemy walczyć o lepsze dni. Bo tymi lepszymi dniami jestes Ty kochana, to za tobą tęsknie dniami i nocami. To za Tobą moje serce woła i toczy walkę z ciałem które chce biec do ciebie i zatrzymac dla siebie.

6011 wyświetleń
51 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!