Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tęskno

Tęskno człowiekowi,
Gdy dom po głowie chodzi.
Miejsce kochane,
Przez nas uwielbiane.

Tam gdzie rodzina,
Tam tęskno wszystkim.
Tam wspomnienia ukochane.

Ganek miłości,
Ganek przyjaźni.
Tam miejsce wszystkim znane.

Miejsca spotkań i poznania.
Miejsce dawnych czasów.

Chwile tęsknoty,
Chwile rozstania.
Gwaru i hałasu.

A. Kubicka

181 wyświetleń
3 teksty
0 obserwujących