Menu
Gildia Pióra na Patronite

Stokrotka

Tęskno mi Moja stokrotko
Za płatkami Twych słów
Brzmiących Twoich snów
Tęsknię bardziej moja kotko
Zapomniałem dla Nas nakręcić czas
Dlatego nie ma mnie Tam jakiś czas
Byłem po tamtej stronie
Zagmatwane zgliszcza powiek
Otwarte na nicość, na żal, na mgłę
Ale jestem juz, choć obolały
Dla Ciebie dostępny cały

27 874 wyświetlenia
190 tekstów
19 obserwujących
  • kuloodporna

    5 November 2021, 23:34

    .......😊🌼🌼🌼.......