Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Zmieniasz serca rytm "

Tęskno mi do Ciebie
Szczególnie teraz
Kiedy jestem w potrzebie
Ty wzruszasz
Dotykasz duszy
Tak...by nie dotknąć
Zmieniasz serca rytm
Ja niezmiennie
Wybaczam Ci
Dziękuję...

13.03.2021
20:12

281 864 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!