Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tęskno

Tęskno do Twych ramion
Ciepłem wypełniających każdą powierzchnię mojego ciała
Wypełniające mnie poczuciem bezpieczeństwa

Tęskno do Twego zapachu
Cytrynowo-Limonkowego który przyciąga mnie
Niczym magnez

Tęskno za Twym szeptem, którym uwodzisz
Potęgujesz pragnienie, które i tak eskaluje

Tęskno mi za dłuższą chwilę z Tobą
Bez tłumów gapiów
Bez "przeszkadzajek"

Chcę móc nacieszyć się Twoją osobą
Chcę móc rozmawiać z Tobą bez świadków o rzeczach
Które mnie trapią

Przepraszam za to, że bywam irytująca
Że się powtarzam
Chcę być jak najlepsza

Ale tęskno mi teraz...

https://play.spotify.com/user/spotify/playlist/1rg0arh9uWqGOYH7gEtQ6a

11 477 wyświetleń
183 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!