Menu
Gildia Pióra na Patronite

Życie

Tęsknisz?

Pytam siebie
błąkając się nocą myślami.
To nie rozstanie tak boli
a skrycie.
Nie wyśnione westchnienia.

Płaczesz?

Pytam siebie
kryjąc twarz za włosami.
To nie smutek łzy Ci wyciska
a życie.
Nieme zawodzenia.

2108 wyświetleń
15 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!