Menu
Gildia Pióra na Patronite

obraz tęsknoty

Tęskniłem
gdyż ostatni raz rozmawialiśmy
kilka godzin temu
a twoje słowa
to jak najlepsza kawa
przepojona uśmiechem
i zalotnym spojrzeniem.
Mów mi o sobie tak jakbyś
chciała bym cię widział,
opowiadaj o
szalu z myśli utkanym
oplatającym twą szyję,
pożądliwie muskającym sutki
czy bezwstydnie uda okrywający-
skrywające sens życia.
Prześlij mi swoje odbicie
w żródlanej wodzie opisane duszą
lśniącą w blasku zachodzącego słońca.
Uczyń to proszę by podpisać
pakt na wspólne bycie
do naszego końca...

14 017 wyświetleń
168 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!