Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

tęskniłam za majem
- pragnienie spełnione

za czym teraz tęsknić?
z pewnością się dowiem
nie umiem nie tęskniąc
iść przez życia ścieżki
- już wiem
za bzem będę tęsknić
fioletowym
białym
może za niebieskim

i tak życie płynie
w tęsknoty ubrane
małe
wielkie
realne
i te - wydumane

39 584 wyświetlenia
253 teksty
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!