Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Twój powrót "

Tęskniłam
Czy to wystarczy, by otrzeć łzę
Powiedzieć zwykłe słowo te?
Gdzie jesteś - kiedy znikasz?
Czy wiesz, że w moim sercu....
Nie chce grać już muzyka
Cichnie walc...pojęcia nie mam dlaczego?
Czy zrobiłam Ci coś złego Mój Kolego?
Tylko tęskniłam Mój Przyjacielu
Nie znikaj więcej - nie rób mi tego
Jest tyle słów, które brzmią w sercu mym
One wybijają i nadają sercu inny rytm
Zrób z tym coś wreszcie...
Wiem, że marzysz o mnie
Odezwij się do mnie koniecznie
Twoje oczy - Twoja dusza - Usta
Które milczeć nie potrafią...
Wymowne wiersze Twoje
One tak wiele dla mnie znaczą...

Tylko Tobie przeznaczony...
Wiersz skromny, szybko ułożony...
Tęsknotę składam na Twoje ręce i ...
Serce za to, że Jesteś.

01.02.2021
22:37

281 000 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!