Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tęsknię, czasem
który pod
palcami tyka.

Kocham, myślą
wplecioną między
kartami życia.

Żyję, historią
pomiędzy ustami
odnalezioną.

Umieram, sercem
bijącym pomiędzy
klatkami życia.

147 701 wyświetleń
2018 tekstów
322 obserwujących
  • 21 June 2018, 18:11

    :))

  • .Rodia

    21 June 2018, 13:10

    ano racja

  • LiaMort

    21 June 2018, 12:35

    Powiedziałabym, że ktoś musi, ale co będę mówić. ;) Wolę pisać. ;)

  • .Rodia

    21 June 2018, 12:31

    i wciąż piszesz na filozofach
    skąd ta werwa się bierze w Tobie