Menu
Gildia Pióra na Patronite

Brak mi

Tęsknię za Tamtą Tobą

Tak brak mi Ciebie radosnej.
A przecież nie ma Cię tamtej
przeze mnie!
Nawet nie wiesz jak bardzo chciałbym
zarazić Cię swą pogodnością.
Ona we mnie bierze się z Ciebie,
z tego po prostu, że Jesteś.
Nie ma dla mnie nic radośniejszego.
Nie ma nic!
Zastanawiam się tylko
jak Cię do tego przekonać?
Jak zarazić mam?
Czy aby na pewno powagą..?

Tak bardzo brak mi Ciebie Tamtej.

Żonie

9454 wyświetlenia
32 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!