Menu
Gildia Pióra na Patronite

Florian

tęsknię za jakimś strażakiem
bo wyobrażam sobie
że tak naprawdę to strażak
skoczyłby za mną w ogień

tęsknię za takim co chciałby
bym mogła całkiem śmiało
w jego ramiona
powierzyć swoje ciało

tęsknie za takim co wie
jak miło się bałamuci
a także w razie potrzeby
potrafi szybko ocucić

jak na kobietę przystało
tęsknię prawdziwie i szczerze
lecz serca nie oddam żadnemu
bo ja strażakom nie wierzę

31 410 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących
  • kuloodporna

    5 May 2021, 21:28

    Hhaahha super......🌼🌼🌼

    od batram
  • Es van Guard

    5 May 2021, 05:12

    Oj figlarko zaczynam tęsknić...
    Dobrze żem nie strażak,
    (bo taki jak widzę to już na starcie - spalony) 🤣

    Ileż mam razy powtarzać
    Gdy ciało lub dusza w rozterce
    Zamiast strażaka wyglądać
    Oddaj się w moje ręce

    Bowiem obiecać Ci mogę
    (nie przechwalając się wcale)
    Gasić Cię nie zamierzam
    Chętnie Cię za to rozpalę

    od Zigi7, batram, Merytoryczna
    • 5 May 2021, 09:33

      Mniam...pyszne te Twoje komentarze 🤭