Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tęsknie.

Tęsknie tak, że ból rozrywa mi serce...

Brakuje mi Ciebie tak, że nie mogę przestać o Tobie myśleć...

Każdy nowy dzień zaczynam myślą o Tobie.

Chcę żebyś był blisko, chcę żebyś wypełniał każdy mój dzień.

Chcę budzić się przy Tobie i przy Tobie zasypiać, by czuć się bezpiecznie w każdy dzień,

jak mała dziewczynka być wciąż obok Ciebie.

Jesteś powodem mojego uśmiechu,

jesteś moją nadzieją na szczęście,

jesteś moim ukojeniem bólu,

jesteś moim powietrzem i tlenem,

jesteś częścią mnie, bez Ciebie nie ma mnie.

22 092 wyświetlenia
54 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!