Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Sen

Tęsknię chociaż nie powinienem
Do nocnych szeptów i obietnic
I chociaż szkwał miotał sumieniem
Brnąłem w gwiazdozbiór słów i tajemnic

Tęsknię chociaż nie powinienem...

15 623 wyświetlenia
137 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!