Menu
Gildia Pióra na Patronite

A mnie coraz mniej...

Tęsknię...
A im silniej tęsknię,
tym bardziej ta tęsknota
lepkie ma ręce.

Milczę...
A im dłużej milczę,
tym głośniej to milczenie
zdaje się krzyczeć.

Kocham...
A im silniej kocham,
tym mniej jest mnie
w rozsypanych prochach...

3241 wyświetleń
67 tekstów
6 obserwujących
  • 8 February 2016, 18:59

    Nieźle :).

  • Alfa Centauri

    8 February 2016, 18:00

    Dziękuję:)

  • silvershadow

    7 February 2016, 17:37

    Piękny wiersz ... i nic więcej nie napiszę. Brawo!

  • M44G

    7 February 2016, 14:44

    Bardzo ładnie.

  • sentymentalna_

    7 February 2016, 14:30

    Lubię Twoje wiersze, mają przyjemną lekkość w sobie, nawet jeśli tematyka wcale do lekkich nie należy.