Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kto pierwszy?

Teraz czekam aż odejdziesz
Kiedy zgaśniesz w oczach
Gdy już Cię nie będzie

Spotkajmy się
W nietypowym miejscu
Nad ranem by podpisać pakt

Na zgodę podam Ci
Schłodzoną wódkę
Na złość jej nie wypijesz

Oblejemy się benzyną,
Mając nadzieje, że
Deszcz ją zmyje, zanim
Któreś rzuci zapałkę

3582 wyświetlenia
43 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!