Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przepraszam

Teraz żyć mi się odechciewa,
gdy na mnie Twe serce się gniewa,

Teraz mam w pamięci wszystkie te chwile
gdy do mnie uśmiechałaś się tak przemile .

Znowu mam żal do siebie,
że wtedy nie podszedłem do Ciebie.

Znowu mocniej bije mi serce,
gdy moje życie przez Ciebie w rozterce

Nigdy już nie zrobię czegoś tak głupiego,
tylko daj mi możliwość przeproszenia słodkiego.

Wiedz jedno :
zawsze czekam na każdy Twój gest,
aby wskazał mi droge.

Na każde Twoje spojrzenie,
aby rozświetliło mi życie.

Na każde Twe słowo,
abym cie mógł słuchać bez końca

Na każdy Twój dotyk ,
abym doznawał chwil uniesienia .

Na każdy Twój uśmiech ,
abym cieszył się z Twojego szczęścia .

Bo gdy przechodzisz obok obojętnie ,
ja w swych myślach wzdycham wykrętnie,

Że poznałem kiedyś takie kochanie,
którego świat ode mnie nigdy nie dostanie.

Dla A.

12 003 wyświetlenia
65 tekstów
27 obserwujących
  • Żelek

    29 May 2010, 16:40

    Super wiersz, sam chciałbym powiedzieć takie przepraszam. Każdy wers buduje wspaniałą całość.

    Zabieram do zeszytu ;)

  • 29 May 2010, 12:29

    Nie ma za co :)

  • Bezsens

    29 May 2010, 12:27

    Aa, już późno było jakoś tak przy przepisywaniu nie zauważyłem.
    Poprawione :]
    Dziękuje za opinie.

  • 29 May 2010, 11:36

    Plusik:) Tylko popraw błędy ;)
    Czegoś - nie czego
    I zdaje mi się że nie drogie- tylko drogę...
    A tak to wiersz naprawdę super ;) Pozdrawiam ;)