Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nieważne

Teraz to już nieważne.
To co mówiłam, nieważne.
To, o co prosiłam, nieważne.
To, co krzyczałam, nieważne.
Wszystko nieważne.
Po co się pytasz, czy jest w porządku?
To nieważne.
Po co wołasz: POMOGĘ!?
To już nieważne.
Wszystko nieważne.
To już się stało.
To już było.
To już skończone.
Na nic rozmowa.
Te głupie gadki.
I terapia grupowa.
Ja to widzę, pamiętam, nie zapomnę.
Już nigdy.
Nieważne…

13 562 wyświetlenia
35 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!