Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Para "

Teraz parami myśli chodzą
Wzajemnie sobie nie szkodzą
...
Szukamy i My swojej pary
Głowę mając nie od parady
...
Nie szukamy zwady
Pomocni być chcemy - możemy
...
Para tak pięknie zazieleniona
Do szczęścia jest stworzona
...
Dwa białe ptaki dają sobie znaki
Czas na nas - niebo pełne gwiazd
...
Obraz tworzony Naszymi myślami
Które chodzą cichutko parami...

02.02.2021
21:12

281 850 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!