Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tak

Teraz mam te kilka chwil
I powiedzieć ważną rzecz chcę Ci
Myślisz com wymyślił znów
A mi wciąż brakuje słów

Siedzę,szukam myśli mych
Nagle gdzieś mój wigor czmychł
Czekasz co wariat Twój ten
Powie zaraz Ci przed snem

Klękam w desperacji już
Taki chojrak był a jest tchórz
Co dziać ma się niech dzieje się
No i w końcu pytam Cię...

Patrzysz,teraz Ci słów brak
Z niebieskiego oczka płynie łza
Nagle niczym piękny ptak
Szeptem odpowiadasz Tak...

Słowami dwoma uszczęśliwiona
Rzucasz się cała w moje ramiona
I tuląc się tak jak w mych snach
Cichutko szepczesz Tak...Tak...Tak...

25.02.2011

48 080 wyświetleń
592 teksty
92 obserwujących
  • PetroBlues

    16 May 2011, 10:24

    :))

  • PetroBlues

    15 May 2011, 22:08

    To już jakiś czas temu Aguś:) I jak na razie na oświadczynach poprzestajemy:) Po co się śpieszyć? Pozdrawiam ciepło:))

  • PetroBlues

    15 May 2011, 19:43

    Wzajemnie Ewelino:)

  • 15 May 2011, 19:23

    Świetny wiersz:)
    bardzo mi sie podoba:))
    plusik
    i pozdrawiam:)

  • Voyage

    15 May 2011, 18:44

    Jasne kolego, tak trzymaj, a za wiersz duży plus..;)

  • PetroBlues

    15 May 2011, 18:42

    A niech bolą Arturze...warto:))

  • Voyage

    15 May 2011, 18:32

    Kurde Piotrek, a bukiet róż to gdzie...hehe...;)
    A Cię kolana nie bolą ..;)

    ?