Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiem

Teraz,
kiedy już odszedłeś
Teraz,
kiedy rozpadło się nasze „my”
Teraz
kiedy nasze spojrzenie nie jest już związane
Teraz...
Dopiero teraz wiem...
Wiem,
ile jest wart każdy powrót
Wiem,
ile ciepła można stworzyć razem
Wiem,
ile straciłam zamykając oczy

Wiem też, że nie każda wiedza jest przydatna.
Ta się już nie przyda,
Teraz,
kiedy rozpadło się nasze „my”...

3906 wyświetleń
42 teksty
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!