Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dar

Teraz kiedy cisza
Myśli lgną się do ust.
Pragnę krzyczeć to koniec już!
Zmagań z losem …

Już Boga o nic nie poproszę.
Jedynie podziękuję za dary.
Zwłaszcza za cierpienie,
które rozrywa mi serce.

Anna Grzywna

24 000 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!