Menu
Gildia Pióra na Patronite

Woda

Teraz jest pięknie.
Chodzimy na długie spacery.
Czujemy ciepło kiedy się dotykamy.
Jednak nadchodzi chwila kiedy nie możesz na mnie patrzeć.
Kiedy ja nie mogę wytrzymać twoich słów.
Wtedy chcę żebyś szukał dla mnie wody.
Raz kiedyś zabrałam cię na pustynię.
Tam szukaliśmy dla siebie wody.
Znalazłeś ją dla mnie.
Kocham cię za to że dałeś mi przeżyć.
Szukaj jej zawsze bym przetrwała.

3991 wyświetleń
24 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!