Menu
Gildia Pióra na Patronite

W mieście

Teraz biało
Było buro i szaro
Trochę głośno
Auto breją ludzi ochlapało
Chodników odśnieżyć
Też nie ma komu
Ja wracam do domu :-)

76 458 wyświetleń
1011 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!