Menu
Gildia Pióra na Patronite

WIERSZ

Ten wiersz to zaproszenie
Do mojego tańca
Grają dzisiaj tango
Ten wiersz to przeprosiny
Zamiast w lewo było w prawo
Pogubiłam kroki
Ten wiersz to oskarżenie
O cichą muzykę
To zepsute radio
Ten wiersz to przypomnienie
Parkiet pieszczony butami
Ciągle stoje na scenie
Ten wiersz to krótki list
Miło było zatańczyć
Nie wyśle go do Ciebie
Ten wiersz to pożegnanie
Drygnęłam z grzeczności
Przytuliłam schody
Ten wiersz to zakończenie
Same przeciągi
wyłączyli światła

12 563 wyświetlenia
61 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!