Menu
Gildia Pióra na Patronite

echo

Ten uśmiech- ten dla Ciebie
Nauczyłam się go.
Nie wyszło. Mówili; "nie ćwicz"...
A ja wciąż chodzę przed lustro
Z wygiętymi wargami,
Z ukosa spoglądają i prychają wzgardliwie.
Nie oduczę się.
Powiesz tylko słowo?
On nie chce zejść,
Coś go ściska w środku.
Mama powiedziała, że nadzieja.

Znalazłam wyłącznik.
Dodała jeszcze; "córeczko, ona umiera ostatnia"

https://www.youtube.com/watch?v=pxpLxb5jHO0

6202 wyświetlenia
70 tekstów
4 obserwujących
  • fyrfle

    6 August 2015, 13:33

    Odczarowujący wiele.