Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ważne Tylko Jest To

Ten kto niszczy szczęście
płonąć w piekle będzie
a kto je szanuje
na raj zasługuje ...

W naszym małym raju
za ręce się trzymamy,
'' Kocham Cię '' mówimy
i słodko przytulamy ...

Nie ważne już co było
a ważne tylko jest to
by już to nie wróciło ...
ich bezsensowne piekło.

71 034 wyświetlenia
1135 tekstów
9 obserwujących